Betingelser og Forbehold

Forbehold og Ansvarsfraskrivelse:

GolfRating  forbeholder sig ret til at fjerne ratings, blogs og postings hvis disse bliver fundet grove, upassende sprogbrug eller på lignende måde fremstår som stødende, anklagende, krænkene eller rasistiske. Det er GolfRating's fulde ret til at foretage denne vurdering og fjerne indlæg eller indhold.

Ligeledes forbeholder GolfRating sig fuld ret til at fjerne postings, ratings eller blogs der promoverer produkter, organisationer, personer eller brands, eller på lignende måde har karakter af reklame med mindre dette er aftalt i forvejen med GolfRating.

Ratings der efter GolfRatings opfattelse ikke er fortaget i forbindelse med en gennemført golfrunde  vil blive fjernet. Således forbeholder GolfRating sig retten til at fjerne enhver rating GolfRating finder mistænkelig uden forvarsel eller yderligere begrundelse.

GolfRating fralægger sig et hvert ansvar for oprigtigheden og kvaliteten af de enkelte ratings, samt fralægger sig et hvert ansvar for indhold og udsagn i ratings, posting og indlæg fra tredjepart der måtte være på GolfRatings internet sider.

BtB kunder og brugere forpligter sig til at følge og acceptere de til enhver tid gældende retningsliner og forbehold beskrevet under GolfRatings  "Brugere og Vilkår" .