B2B

Reklameplads

Netop nu har vi et introduktionstilbud, så du kan få en banner reklame til en meget fordelagtigt pris. Du har således mulighed for at få eksponeret dine produkter på en omkostningseffektiv måde. Vi tilbyder en eksponering direkte til personer der har interesse i golf og som repræsentere hele bredden af spillere i Danmark. Vores site henvender sig til alle golfspillere uanset alder og om de har højt handicap eller er Pro. Tag kontakt og hør nærmere om priser og yderligere fordele ved at reklamere på vores sider.  

 

Golfklubber

Hvad kan GolfRating gøre for din klub? GolfRating er en mulighed og en platform for at kunne eksponere sig selv og informere om nye tiltag og forbedringer på anlægget, omgivelserne etc. Hertil kommer at GolfRating giver en række muligheder for at forbedre produktet den enkelte klub tilbyder. Således vil de ratings der gives kunne danne basis for hvor der kan forbedres for at levere en endnu bedre oplevelse til kunden.

Hvorfor vælge GolfRating? Golfrating er et fokuseret golf site med fokus på banerne og oplevelsen ved spillet. Vi er tro mod vores kerne og vil ikke "drukne" informationer om baner og klubber, med nyheder fra den globale golfverden. Vi er således et fokuseret site med en klar målsætning.

Nogle af de muligheder vi tilbyder er postings af nyheder, visning af reklamer, information om bookingsystemer, priser, banefakta som sværhedsgrad, par, længde etc.

GolfRating tilbyder 4 niveauer af medlemskab. Under Golfklub Abonnementer til højre er vist vore niveauer og hvad de indeholder. Tag kontakt og få yderligere information om priser og betingelser. Skulle der være ønsker om andre services er vi naturligvis åbne for en dialog om dette.